Cloud VPS

Alak√≠tsa ki az √Ėnnek legoptim√°lisabb erŇĎforr√°st; szolg√°ltat√°sunk √≠gy 100%-ig szem√©lyre szabott lehet! Csak az√©rt fizet, amit √Ėn be√°ll√≠t √©s haszn√°l. Egy hozz√°f√©r√©sen bel√ľl √Ėn annyi virtu√°lis szervert hozhat l√©tre, amennyire √©ppen sz√ľks√©ge van, √≠gy b√°rmikor hozz√°adhat, vagy t√∂r√∂lhet is azok k√∂z√ľl! V√°s√°rolt erŇĎforr√°s√°t √Ėn osztja be tetszŇĎlegesen a g√©pek k√∂z√∂tt! EgyszerŇĪen √©s automatikusan bŇĎv√≠theti csomagj√°t √ľgyf√©lkapunkon kereszt√ľl.

Ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat mindazoknak, akiknek fontos a megbízhatóság, a költséghatékonyság és a folyamatos rendelkezésre állás.

AlapvetŇĎ szolg√°ltat√°saink k√∂z√© tartozik a 100%-ig automatiz√°lt rendszer, a dedik√°lt erŇĎforr√°s, a legmagasabb sz√≠nvonal√ļ komponensek, az ingyen tŇĪzfal √©s a backup NAS, a t√∂bb mint 100 v√°laszthat√≥ rendszerk√©p, az API, az automatikus vertik√°l√°s √©s horizont√°lis sk√°l√°z√°s, a hibatŇĪr√©s √©s auto-failover. Ezek fel√ľl n√°lunk nincs hŇĪs√©gidŇĎ, b√°rhonnan el√©rhetŇĎek √©s k√∂lts√©ghat√©konyak vagyunk.

Amennyiben aj√°nlatunk felkeltette √©rdeklŇĎd√©s√©t, lehetŇĎs√©ge van egy 14 napos tesztre, mely alapj√°n a gyakorlatban is kipr√≥b√°lhatja szolg√°ltat√°sunkat.

 

Konfigur√°lja be √Ėn saj√°t csomagj√°t k√∂telezetts√©gek n√©lk√ľl! Bankk√°rty√°s vagy PayPal fizet√©s eset√©n hozz√°f√©r√©s√©t percek alatt aktiv√°ljuk √©s ak√°r m√°r 5 percen bel√ľl l√©trehozhatja elsŇĎ, virtu√°lis g√©p√©t!

 

Szolg√°ltat√°sinkrŇĎl bŇĎvebben:

 

100%-ig automatiz√°lt rendszer

Rendszer√ľnk kialak√≠t√°s√°n√°l fŇĎ szempont volt, hogy az teljesen automatiz√°lt legyen. Ezt k√©t fŇĎ ponton kereszt√ľl √©rt√ľk el. Autosk√°l√°z√°ssal, mely seg√≠ts√©g√©vel automatikusan tudja n√∂velni erŇĎforr√°sait n√∂vekvŇĎ terhel√©s mellett; valamint az auto-failover seg√≠ts√©g√©vel, mely √°ltal, ha egy erŇĎforr√°s kiszolg√°l√≥ b√°rmely probl√©ma miatt meghib√°sodik, le√°ll, a VPS automatikusan egy m√°sikon √ļjraindul f√©l percen bel√ľl.

 

Dedik√°lt erŇĎforr√°sok

A TŇĎl√ľnk b√©relt dedik√°lt erŇĎforr√°sok (m√°s VPS szolg√°ltat√≥kkal szemben) csak az √Ėn sz√°m√°ra vannak kiosztva, csak √Ėn haszn√°lja azokat, m√°s nem. √ćgy nem k√∂vetkezik be t√ļl√©rt√©kes√≠t√©s, mely sor√°n a szolg√°ltat√≥ csak abban b√≠zhat, hogy √ľgyfelei nem egyszerre fogj√°k kihaszn√°lni a b√©relt erŇĎforr√°sokat

 

Legmagasabb sz√≠nvonal√ļ komponensek

Minden rendszer csak annyira erŇĎs √©s biztos, mint amennyire a leggyeng√©bb l√°ncszeme. V√©gleges v√°laszt√°s elŇĎtt minden lehets√©ges hardver elemet tesztelt√ľnk √©s a kapott eredm√©nyek alapj√°n v√°lasztottuk ki a sz√°munkra √©s √Ėn√∂k sz√°m√°ra a legmegfelelŇĎbbet! Szerverek ter√©n c√©lunknak legmegfelelŇĎbbek a Dell R-sz√©ri√°s eszk√∂zei, adatt√°rol√°sra EMC VNX-sz√©ri√°s storage megold√°sokat alkalmazunk, h√°l√≥zatunk eg√©sz√©ben pedig a Cisco Nexus-sz√©ri√°s switcheire √©p√ľl.

 

Ingyen tŇĪzfal √©s Backup NAS

Minden SAN Storage GB mell√© aj√°nd√©k NAS t√°rhelyet adunk. √ćgy be√°ll√≠that automatikus snapshot biztons√°gi ment√©seket, melyek erre az extra t√°rhelyre ker√ľlnek majd. Az ir√°ny√≠t√≥pult seg√≠ts√©g√©vel ezen k√≠v√ľl m√©g saj√°t rendszerk√©peket is l√©trehozhat, t√°rolhat az extra t√°rhelyen, majd ig√©ny szerint √©p√≠thet fel √ļj szervereket. Ingyenes tŇĪzfalunkat minden virtu√°lis g√©pe el√© konfigur√°lhatja √©s aktiv√°lhatja.

 

Választható rendszerképek széles skálája

IdŇĎt √©s energi√°t sp√≥rolhat, ha megtekinti minden disztrib√ļci√≥ra kiterjedŇĎ k√≠n√°latunkat. Legyen sz√≥ a Windows vagy Linux diszrib√ļci√≥ legt√∂bb verzi√≥j√°r√≥l, esetleg speci√°lis c√©lra elŇĎkonfigur√°lt k√©prŇĎl, n√°lunk megtal√°lja, amire sz√ľks√©ge lehet! N√©h√°ny p√©lda soksz√≠nŇĪs√©g√ľnkre a teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl: Drupal, Joomla, Wordpress, Magento, Redmine, SugarCRM, phpBB, Cacti, Nagios, Asterix, Mediawiki.

 

API

Ny√≠lt API seg√≠ts√©g√©vel cloudworld.hu hozz√°f√©r√©s√©t k√∂nnyen kezelheti. Az Cloudworld.hu XML √©s JSON k√©r√©sek kezel√©se mellett, API 'RESTful' √©s minden funkci√≥ja HTTP autentik√°ci√≥val is el√©rhetŇĎ.

 

Automatikus vertikális és horizontális skálázás

Ha szeretn√©, hogy virtu√°lis g√©pe automatikusan kl√≥nozza mag√°t √©s elossza a terhel√©st t√∂bb VM k√∂z√∂tt az aktu√°lis terhel√©s f√ľggv√©ny√©ben, akkor aktiv√°lhat rendszer√©ben automatikus sk√°l√°z√°st. Ennek szab√°lyait is term√©szetesen √Ėn adja meg!

 

HibatŇĪr√©s √©s Auto-Failover

Redund√°ns infrastrukt√ļr√°nknak √©s kiv√°l√≥ control szerver√ľnknek k√∂sz√∂nhetŇĎen a rendszernek magas a hibatŇĪr√©se. Ha a virtu√°lis g√©p√©t kiszolg√°l√≥ hypervisor meghib√°sodik, a rendszer automatikusan migr√°lja √©s √ļjraind√≠tja azt egy m√°sik erŇĎforr√°son kereszt√ľl. Ezt az automatikus failovernek k√∂sz√∂nhetj√ľk, mely √°ltal a le√°ll√°s minimaliz√°l√≥dik.

 

Nincs hŇĪs√©gidŇĎ

Valljuk, hogy nem megk√∂t√©sekkel, hossz√ļ t√°v√ļ, r√∂gh√∂z k√∂tŇĎ szerzŇĎd√©sekkel kell megtartani √ľgyfeleinket, hanem a mindig magas minŇĎs√©gŇĪ, t√∂k√©letes, minden ig√©nyt kiel√©g√≠tŇĎ szolg√°ltat√°sunkkal. Hogyan biztos√≠tjuk mindezt?

ElŇĎnyeink:

  • 0-24- √≥r√°s √ľgyf√©lszolg√°latunk mindig az √Ėn rendelkez√©s√©re √°ll. Nem kell hosszan v√°rnia a telefon mellett az alig p√°r √≥r√°s √ľgyf√©lszolg√°lati idŇĎben, vagy napokig v√°rnia k√©rd√©s√©re a v√°laszt e-mailen. Csak √ļgy lehet√ľnk a legjobb szolg√°ltat√≥, hogy √Ėnnek gyorsan √©s hat√©konyan tudunk seg√≠teni, b√°rmilyen probl√©m√°val is tal√°lkozik. √Čppen ez√©rt mindig el√©rhetŇĎek vagyunk az √Ėn sz√°m√°ra!

  • A vil√°g vezetŇĎ storage gy√°rt√≥j√°nak, EMC megold√°s√°t haszn√°lva; a t√∂bbsz√∂r√∂s adatreplik√°ci√≥nak √©s professzion√°lis t√∂bblok√°ci√≥s biztons√°gi ment√©seknek (elsŇĎdleges, √©s DR) k√∂sz√∂nhetŇĎen a hazai piacon kiemelkedŇĎ adatbiztons√°got tudunk ny√ļjtani. Biztons√°gi h√°tter√ľnk ez√°ltal t√∂k√©letesen kiel√©g√≠ti m√©g az √©rz√©keny adatokat rendszer√ľnkbe helyezŇĎ √ľgyfeleink ig√©nyeit is

  • Ne b√©reljen kihaszn√°latlan, sokszor le√°ll√≥ √©s ez√©rt megb√≠zhatatlan forr√°st! Forduljon a j√∂vŇĎ technol√≥gi√°ja fel√© √©s alak√≠tsa ki √Ėn a saj√°t ig√©nyeire szabott erŇĎforr√°s√°t, melyen bel√ľl √ļgy alak√≠that ki mindent, ahogyan √Ėnnek a legk√©nyelmesebb, legk√©zenfekvŇĎbb, leghat√©konyabb! Mindezt el√©rhetŇĎ √°ron, korrekt √©s magas fok√ļ szakmai seg√≠ts√©g mellett!

  • A kiv√°l√≥, magas minŇĎs√©gŇĪ szolg√°ltat√°s folyamatos fenntart√°sa √©rdek√©ben minden lehetŇĎs√©get tesztelt√ľnk √©s megvizsg√°ltunk. Az eredm√©nyek f√ľggv√©ny√©ben szervereknek a DELL R-sz√©ri√°s eszk√∂zeit, SAN t√°rol√≥nak az EMC VNX-sz√©ri√°s megold√°s√°t, h√°l√≥zati feladatokra pedig a Cisco Nexus-sz√©ri√°s switcheit v√°lasztottuk √©s haszn√°ljuk. √úgyfeleink eddigi visszajelz√©sei alapj√°n v√°laszt√°sunk megb√≠zhat√≥nak √©s terhel√©stŇĪrŇĎnek minŇĎs√ľlt!

 

 

El√©rhetŇĎs√©g b√°rhonnan

iOS vagy Android rendszerŇĪ eszk√∂zzel is el√©rheti virtu√°lis g√©peit vagy kezelheti azokat nat√≠v alkalmaz√°sainkon kereszt√ľl is (linkek)

 

Miért vagyunk többek egy VPS szolgáltatónál?

Hogy prezent√°ljuk mennyivel tudunk t√∂bbet ny√ļjtani √Ėnnek rendszer√ľnkkel, n√©h√°ny gyakorlati p√©ld√°t mutatunk, melyek seg√≠thetnek √Ėnnek a d√∂nt√©sben!

 

HibatŇĪr√©s

A virtu√°lis szerver szolg√°ltat√≥k nagy r√©sze nem haszn√°l redund√°ns rendszereket, melyek hi√°nya eset√©n a probl√©m√°k megsokszoroz√≥dnak. Ez√°ltal az √Ėn virtu√°lis g√©pe is sokszori le√°ll√°sra k√©nyszer√ľlhet, mely √Ėnnek s√ļlyos vesztes√©geket okozhat! Infrastrukt√ļr√°nkban ha egy kiszolg√°l√≥ kiesik, akkor annak hely√©t egy m√°sik automatikusan √°tveszi, √≠gy a virtu√°lis g√©pek folyamatosan √ľzemelhetnek. Ezen fel√ľl a t√°rolt adatok t√∂bbsz√∂r√∂sen t√ľkr√∂zve vannak, mely √°ltal egy esetleges meghib√°sod√°sb√≥l √Ėn semmit nem fog √©rz√©kelni, virtu√°lis g√©pe nem fog le√°llni, adataiban nem keletkezik k√°r.

 

Adatt√°rol√°s

A VPS szolg√°ltat√≥k nagy r√©sze nem fektet hangs√ļlyt egy komplex adatt√°rol√°si megold√°s ki√©p√≠t√©s√©re. Ez azt eredm√©nyezi, hogy b√°rmely kisebb hiba felbukkan√°sa le√°ll√°st eredm√©nyezhet. A redundancia hi√°nya teh√°t igen fontos szempont lehet, melyre √©rdemes odafigyelni! Infrastrukt√ļr√°nk fel√©p√≠t√©s√©n√©l k√ľl√∂n figyelmet ford√≠tottunk arra, hogy a legjobb komponensekre √©p√≠tve tudjuk a legjobb szolg√°ltat√°st ny√ļjtani. Megb√≠zhat√≥s√°gunk √©s folyamatos el√©rhetŇĎs√©g√ľnk nemcsak alapelv√ľnk, de elv√°r√°sunk is partnereink, besz√°ll√≠t√≥ink sz√°m√°ra. Ez√©rt storage megold√°sokban a piacvezetŇĎ t√°rol√≥ gy√°rt√≥, EMC c√©ggel dolgozunk egy√ľtt!

 

Skálázhatóság

Az automatikus sk√°l√°zhat√≥s√°g hi√°ny√°ban √Ėn, ha bŇĎv√≠teni szeretn√© erŇĎforr√°sait, azt csak hosszas √ľgyint√©z√©s √©s egyeztet√©s, le√°ll√°s ut√°n tudja el√©rni. Ezzel idŇĎt √©s energi√°t vesz√≠t. Szolg√°ltat√°sunk kialak√≠t√°s√°n√°l k√ľl√∂n figyelmet ford√≠tottunk arra, hogy √Ėn mindig a legmegfelelŇĎbb erŇĎforr√°sokat kapja, ig√©nyei szerint. Ez√©rt automatikus sk√°l√°zhat√≥s√°gunk be√°ll√≠t√°sa √©s szab√°lyoz√°sa ut√°n (melyet szint√©n √Ėn szab meg) biztos√≠thatjuk, hogy a k√≠v√°nt erŇĎforr√°sok mindig rendelkez√©s√©re fognak √°llni!

 

√Āraz√°s

A legt√∂bb VPS szolg√°ltat√≥n√°l tal√°lhat√≥ fix csomagok nem fedik le az √©rdeklŇĎdŇĎk √∂sszes ig√©ny√©t. Ez√©rt m√°r a megrendel√©sn√©l is vagy le kell mondaniuk bizonyos szolg√°ltat√°sokr√≥l (mert az m√°r nem f√©r bele a csomagba) vagy olyat is ig√©nybe kell venni√ľk, melyet nem haszn√°lnak ki. Ennek elker√ľl√©se c√©lj√°b√≥l n√°lunk teljes m√©rt√©kben √Ėn hat√°rozza meg, hogy mit √©s mekkora mennyis√©gben k√≠v√°n haszn√°lni. Csak az√©rt fizet, melyet haszn√°lt, √≠gy k√∂lts√©ghat√©kony √©s 100%-ig kihaszn√°lt erŇĎforr√°sokkal rendelkezik majd. Nincs kihaszn√°latlan, f√∂l√∂sleges ter√ľlet, csak tiszta, b√°rmikor bŇĎv√≠thetŇĎ, alak√≠that√≥ erŇĎforr√°sok!

 

Irányítópult

OnApp alap√ļ vez√©rlŇĎpultunk seg√≠ts√©g√©vel virtu√°lis szerverei √∂sszes funkci√≥j√°t el√©rheti √©s vez√©relheti. √ćgy k√∂nnyen √°t√°ll√≠thatja a h√°l√≥zati, erŇĎforr√°s vagy t√°rol√≥ be√°ll√≠t√°sait ig√©nyei szerint. Ezen k√≠v√ľl k√∂nnyen √©s gyorsan hozhat l√©tre, √°ll√≠that le, √ļjra√©p√≠thet √©s √ļjraind√≠that virtu√°lis g√©peket. Nem korl√°tozzuk azt sem, hogy erŇĎforr√°s√°t h√°ny virtu√°lis g√©p k√∂z√∂tt osztja meg, azok k√∂z√ľl mikor √©s mennyit t√∂r√∂l vagy ad hozz√°.

 

ElŇĎnyeink:

Amennyiben √Ėn gyors, megb√≠zhat√≥, professzion√°lis megold√°sokat ig√©nyel, mindezt pedig k√∂lts√©ghat√©kony m√≥don, akkor mi vagyunk √Ėn sz√°m√°ra a legmegfelelŇĎbbek! Szem√©lre szabott szolg√°ltat√°saink r√©v√©n sz√°munkra mindig √Ėn az elsŇĎ √©s legfontosabb!

  • 0-24- √≥r√°s √ľgyf√©lszolg√°latunk mindig az √Ėn rendelkez√©s√©re √°ll. Nem kell hosszan v√°rnia a telefon mellett az alig p√°r √≥r√°s √ľgyf√©lszolg√°lati idŇĎben, vagy napokig v√°rnia k√©rd√©s√©re a v√°laszt e-mailen. Csak √ļgy lehet√ľnk a legjobb szolg√°ltat√≥, hogy √Ėnnek gyorsan √©s hat√©konyan tudunk seg√≠teni, b√°rmilyen probl√©m√°val is tal√°lkozik. √Čppen ez√©rt mindig el√©rhetŇĎek vagyunk az √Ėn sz√°m√°ra!

  • A vil√°g vezetŇĎ storage gy√°rt√≥j√°nak, EMC megold√°s√°t haszn√°lva, a t√∂bbsz√∂r√∂s adatreplik√°ci√≥nak √©s professzion√°lis t√∂bblok√°ci√≥s biztons√°gi ment√©seknek (elsŇĎdleges, √©s DR) k√∂sz√∂nhetŇĎen a hazai piacon kiemelkedŇĎ adatbiztons√°got tudunk ny√ļjtani. Biztons√°gi h√°tter√ľnk ez√°ltal t√∂k√©letesen kiel√©g√≠ti m√©g az √©rz√©keny adatokat rendszer√ľnkbe helyezŇĎ √ľgyfeleink ig√©nyeit is

  • Ne b√©reljen kihaszn√°latlan, sokszor le√°ll√≥ √©s ez√©rt megb√≠zhatatlan forr√°st! Forduljon a j√∂vŇĎ technol√≥gi√°ja fel√© √©s alak√≠tsa ki √Ėn a saj√°t ig√©nyeire szabott erŇĎforr√°s√°t, melyen bel√ľl √ļgy alak√≠that ki mindent, ahogyan √Ėnnek a legk√©nyelmesebb, legk√©zenfekvŇĎbb, leghat√©konyabb! Mindezt el√©rhetŇĎ √°ron, korrekt √©s magas fok√ļ szakmai seg√≠ts√©g mellett!

  • A kiv√°l√≥, magas minŇĎs√©gŇĪ szolg√°ltat√°s folyamatos fenntart√°sa √©rdek√©ben minden lehetŇĎs√©get tesztelt√ľnk √©s megvizsg√°ltunk. Az eredm√©nyek f√ľggv√©ny√©ben szervereknek a DELL R-sz√©ri√°s eszk√∂zeit, SAN t√°rol√≥nak az EMC VNX-sz√©ri√°s megold√°s√°t, h√°l√≥zati feladatokra pedig a Cisco Nexus-sz√©ri√°s switcheit v√°lasztottuk √©s haszn√°ljuk. √úgyfeleink eddigi visszajelz√©sei alapj√°n v√°laszt√°sunk megb√≠zhat√≥nak √©s terhel√©stŇĪrŇĎnek minŇĎs√ľlt!

 

 

Infrastrukt√ļr√°nkr√≥l:

 

Infrastrukt√ļr√°nk fel√©p√≠t√©s√©n√©l fontos szerepet j√°tszott, hogy megb√≠zhat√≥ √©s a v√©gfelhaszn√°l√≥ sz√°m√°ra a legk√∂lts√©ghat√©konyabb megold√°st megtal√°ljuk. Ez√©rt idŇĎt √©s p√©nzt nem k√≠m√©lve minden lehets√©ges megold√°st megvizsg√°ltunk √©s letesztelt√ľnk. Csakis a legjobb, legmagasabb minŇĎs√©gŇĪ megold√°st fogadtuk el! Ezt az elvet k√∂vett√ľk besz√°ll√≠t√≥ink eset√©ben is. √ćgy hypervisoroknak DELL szervereket, storage c√©lokra az EMC megold√°sait, h√°l√≥zati eszk√∂z√∂knek pedig a m√°r m√°s ter√ľleten is bizony√≠tott Cisco term√©keit v√°lasztottuk.

Rendszer√ľnk h√°rom fontos elembŇĎl √°ll: Hypervisorok, T√°rol√≥rendszer, H√°l√≥zat

Hypervisorok: A szerverek k√∂z√ľl a legt√∂bb ilyen. Ezeken adatt√°rol√°s nem t√∂rt√©nik, √ļgynevezett motork√©nt funkcion√°lnak; a virtualiz√°ci√≥s k√∂rnyezet futtat√°s√°√©rt felelnek. Ezek CPU √©s RAM forr√°sait haszn√°lj√°k a virtu√°lis g√©pek.

T√°rol√≥rendszer: A kiemelkedŇĎ minŇĎs√©gŇĪ- √©s teljes√≠tm√©nyŇĪ EMC VNX sz√©ri√°s storage kiszolg√°lja √©s t√°rolja az adatokat. Az eszk√∂z IO teljes√≠tm√©nyre √©s √≥ri√°si kapacit√°sra k√©pes, melyet a redund√°ns megold√°s bevezet√©se r√©v√©n 100%-ban ki tudunk haszn√°lni √©s az √Ėn√∂k rendelkez√©s√©re bocs√°tani

H√°l√≥zat: A m√°r sz√°munkra bizony√≠tott Cisco nagyv√°llalati c√©lra sz√°nt Nexus-sz√©ri√°s eszk√∂zeit haszn√°ljunk a h√°l√≥zatunkban felmer√ľlŇĎ √∂sszes feladatra, legyen az publikus Internet routing, SAN, backup h√°l√≥zat vagy ak√°r belsŇĎ menedzsment h√°l√≥.

 

Besz√°ll√≠t√≥inkr√≥l bŇĎvebben:

 

DELL: Mint m√°r eml√≠tett√ľk, a felhŇĎben √ľzemelŇĎ g√©pek nagy t√∂bbs√©ge hypervisor. Ezek a g√©pek erŇĎforr√°s kiszolg√°l√≥k√©nt mŇĪk√∂dnek, fenntartj√°k a virtualiz√°ci√≥s k√∂rnyezetet (XEN √©s KVM). Ezen szerverek CPU √©s RAM forr√°sait haszn√°lj√°k √ľgyfeleink virtu√°lis g√©pei. Esetleges meghib√°sod√°s eset√©n ezek a virtu√°lis g√©pek minden probl√©ma n√©lk√ľl, automatikusan erŇĎforr√°s kiszolg√°l√≥t tudnak v√°ltani. Ezt auto-failovernek nevezz√ľk. Ennek seg√≠ts√©g√©vel a le√°ll√°st minim√°lisra tudtuk cs√∂kkenteni.

Ahhoz, hogy ezt a c√©lt teljes√≠teni √©s fenntartni tudjuk, a lehetŇĎ legmegb√≠zhat√≥bb √©s legjobb erŇĎforr√°s kiszolg√°l√≥kat kerest√ľk meg. V√°laszt√°sunk a kiv√°l√≥ minŇĎs√©g mellett arra a besz√°ll√≠t√≥ra esett, aki emellett olyan befektet√©st tudott nek√ľnk aj√°nlani, mely √°ltal a v√©gfelhaszn√°l√≥ fel√© egy versenyk√©pes √°raz√°st tudunk aj√°nlani. M√©rlegel√©s ut√°n a Dell R-sz√©ri√°s szervereket v√°lasztottuk. A felhŇĎ indul√°sa √≥ta folyamatosan bizony√≠tanak √©s magas, megb√≠zhat√≥ szinten teljes√≠tenek a szerverek.

 

EMC2: Infrastrukt√ļr√°nkban az egyik legkritikusabb √©s legnagyobb elem a storage eszk√∂z, mely az adatt√°rol√°st szolg√°lja ki. Erre a c√©lra legjobbnak az EMC megold√°s√°t tal√°ltuk. Ellent√©tben a legt√∂bb virtualiz√°ci√≥s kiszolg√°l√≥val, ahol lok√°lis adatt√°rol√°st haszn√°lnak, a mi rendszer√ľnkben az erŇĎforr√°sok (CPU √©s RAM), illetve az adatt√°rol√°s k√ľl√∂n, elv√°lasztva √ľzemel. √ćgy a hibalehetŇĎs√©gek nagy r√©sz√©t kiz√°rhatjuk rendszer√ľnkbŇĎl.

M√°s rendszerekben b√°rmely meghib√°sod√°s azonnali le√°ll√°shoz vezethet, mely s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat a megrendelŇĎkre n√©zve, lok√°lis t√°rol√°s eset√©n. Infrastrukt√ļr√°nkban a k√ľl√∂nv√°lasztott adatt√°rol√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen, b√°rmely erŇĎforr√°s kiszolg√°l√≥ meghib√°sod√°sa eset√©n, rendszer√ľnk a t√°rol√≥n tal√°lhat√≥ rendszert egy m√°sik kiszolg√°l√≥n kereszt√ľl ind√≠ja el. √ćgy a le√°ll√°s egy-k√©t percre minimaliz√°lhat√≥.

Cisco: Megb√≠zhat√≥ munkat√°rsaink t√∂bb √©ve m√°r h√°l√≥zatot √ľzemeltetnek 500 szerver kapacit√°s√ļ saj√°t szerverterm√ľnkben, valamint Dataplexben tal√°lhat√≥ szolg√°ltat√°si ter√ľlet√ľnk√∂n. Ez√°ltal relev√°ns munkatapasztalatot √©s szakmai tud√°st siker√ľlt elsaj√°t√≠taniuk.

Infrastrukt√ļr√°nkban a magas minŇĎs√©gŇĪ Cisco Nexus-sz√©ri√°s h√°l√≥zati eszk√∂z√∂ket haszn√°ljuk, mert t√∂bb, mint 10 √©ves, hosting piacon szerzett tapasztalatunk alapj√°n tudjuk, hogy egy h√°l√≥zat csak annyira lehet j√≥, amennyire annak leggyeng√©bb l√°ncszeme.

 

Hálózati kapcsolat:

A T-Systems Adatparkban (Dataplex) √ľzemel, saj√°t √ľzemeltet√©sŇĪ ter√ľlet√ľnk√∂n infrastrukt√ļr√°nk. A hazai kiszolg√°l√≥kkal kiv√°l√≥ a kapcsolatunk. Szolg√°ltat√°sunkat nemzetk√∂zi piacon is √©rt√©kes√≠tj√ľk, ez√©rt a k√ľlf√∂ldi el√©r√©s√ľnkre is hangs√ļlyt fektet√ľnk. Ebben partnereink a T-Systems h√°l√≥zat√°n kereszt√ľl t√∂bbek k√∂z√∂tt a Level3 (GlobalCrossing), TeliaSonera, Deutsche Telekom, Spirit USA szolg√°ltat√≥k.